Cauta in site        
cji menu

Oportunitati


2011-04-05

Studentul Anului este un proiect național organizat de Voluntari pentru Idei și Proiecte, aflat la cea de-a noua ediție, care își propune să premieze cei mai buni studenți în Economie, IT, Arhitectură, Jurnalism și Comunicare și Medicină.
Pentru a se înscrie în competiție, studenții trebuie să rezolve o temă în funcție de categoria de concurs și să completeze formularul de înscriere. Evaluarea studenților va fi făcută de un juriu specializat, luându-se în considerare atât lucrarea realizată, cât și activitatea curiculară și extracuriculară a acestora.
Primii 5 studenți nominalizați la fiecare categorie, vor fi invitați la București pentru a participa, timp de 3 zile, la o serie de training-uri și workshop-uri și pentru a-și dezvolta abilitățile, a dezbate pe teme date cu personalități din domeniu și a forma o comunitate.
Totul se va finaliza într-o gală ce se va desfășura pe data de 5 mai, unde vor fi anunțați câștigătorii. La eveniment vor fi prezente atât personalități reprezentative din societatea civilă, cât și parteneri media.
Câștigătorii de la categoriile Arhitectura și Economie vor fi premiați dupa cum urmează:
• Locul I – 2000 de euro
• Locul al II-lea și al III-lea – 500 de euro
La categoriile IT și Jurnalism și Comunicare se vor acorda premii în valoare de 3000 de euro.
De asemenea, aceștia vor primi trofeul Studentul Anului și o diplomă semnată de membrii juriului care atestă obținerea acestei distincții.

Anul acesta, partenerii care sprijină proiectul Studentul Anului, făcând posibilă recunoașterea și diferențierea studenților, sunt: Capital Partners, Fundația Dinu Patriciu, Total Soft, Adevărul Holding.

În ceea ce privește motivarea implicației în proiect, Tincuța Baltag, directorul Fundației Dinu Patriciu spunea:
“Este admirabil faptul că de zece ani echipa VIP reușește să organizeze o competiție atât de apreciată în rândul studenților și nu numai. Suntem convinși că succesul acestui proiect se datorează entuziasmului, creativității și determinării cu care tinerii știu sa-și recunoască elitele și să le aprecieze reușitele din perspectiva unor modele autentice. Dacă va exista o schimbare autentică în educația românească, aceasta va porni de la recunoașterea meritelor celor mai buni dintre noi și de la promovarea unor valori umane și profesionale cu care un număr cât mai mare de tineri să-și dorească să se identifice”.
Mai multe informații despre proiect și despre cum poți aplica, găsești pe site-ul www.studentulanului.ro .
Studentul Anului este o un proiect care te provoacă să intri într-o competiție în care să-ți arăți adevaratele calități și să fii recunoscut. Fii diferit prin excelență !


Persoană de contact:
Cristina Toma – PR officer
Telefon: 0758 457943
Email: cristina.toma@vipromania.ro

 

 

 BACK TO TOP
 

 
 
 
DIVERSITATE
line

Urmariti-ne si pe Facebook

BIBLIOTECA CJI
line


Biblioteca ofera o importanta colectie de carti, periodice, casete video, baze de date pe CD-Rom, precum si acces gratuit la Internet.

              PRESA DESPRE PRESA

 

DEADLINE
line

24/02/2012 CEE Trust Call for applications
27/02/2012 Knight International Journalism Award
29/02/2012 Journalism Fellowship on Poverty
29/02/2012 Photo Contest on Health Issues
29/02/2012 Panoramic Photo Contest
01/03/2012 Photo Contest
01/03/2012 MIT Journalism Fellowships
02/03/2012 International Women's Media Foundation Award
04/03/2012 Political Reporting Course offered by Reuters
05/03/2012 Bursa pentru Excelenta in Jurnalism
17/03/2012 The Knight News Challenge
31/03/2012 YouTube Video Contest
01/04/2012 Balkan beyond Borders Short Film Festival

04/10/2012 Data Journalism Awards

 
EVENIMENTE line


   NETIQUETTE

   

  Euro Topics 
  line

   

    

   

  MEDIA INDEX
  line


  Media Index este primul portal care ofera informatii despre structurile de proprietate ale companiilor de media si interesele economice al proprietarilor, dar si despre jurnalisti. Acestia din urma au posibilitatea de a se inregistra intr-o baza de date care are rolul de a facilita schimburile profesionale interne si internationale si de a stimula cooperarea intre profesionistii de media.

    

   

  PARTENERI
  line

      

   

  SPONSORI 
  line