Cauta in site        
cji menu

Evenimente


CULTURAL ID te ajută să schimbi perspectiva

2011-04-13

Cultural ID invită studenţii pasionaţi de cultură să ia un loc pe scaunul de manager şi să rezolve un brief dat pe o temă de management cultural.

Cultural ID este primul proiect realizat de o asociaţie studenţească, Voluntari pentru Idei şi Proiecte, în colaborare cu Institutul Cultural Român (ICR). Aflat anul acesta la a doua ediţie, proiectul abordează domeniul managementului cultural şi îi reuneşte pe unii dintre cei mai cunoscuţi profesionişti din aria culturală românească.
Printre speakerii invitaţi se numără Tudor Giurgiu (regizor şi director al festivalului Internaţional de Film Transilvania), Ada Solomon (producător şi director executiv al Festivalului Internaţional de Film NexT), Corina Bucea (manager la Fabrica de Pensule) şi Mihai Oroveanu (director al Muzeului Naţional de Artă Contemporană). Aceştia vor împărtăşi participanţilor experienţa lor profesională în organizarea de evenimente, prin intermediul unor traininguri şi studii de caz, în perioada 2-11 mai.

 

Temele abordate vor include organizarea de evenimente, strângerea de fonduri pentru proiecte culturale, promovarea şi comunicarea acestor proiecte, dar şi teme precum: curatoriatul, piaţa de artă din România şi altele.
Participanţii, în număr de 20, vor fi împărţiţi în echipe pentru rezolvarea briefului şi vor avea ocazia implementării conceptului lor.


Recrutarea se face în urma trimiterii CV-ului, a completării unui formular şi a unui interviu individual. Pentru descărcarea for- mularului, accesaţi site-ul proiectului: www.culturalid.ro/aplica. Înscrierile se fac până la data de 22 aprilie 2011.Voluntari pentru Idei şi Proiecte este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat şi alcătuită exclusiv din studenţi. De 12 ani organizează anual peste 10 proiecte de dezvoltare personală pentru studenţii şi masteranzii din Ro- mânia, programe susţinute de companii, mass-media şi statul român.BACK TO TOP
 

 
 
 
DIVERSITATE
line

Urmariti-ne si pe Facebook

BIBLIOTECA CJI
line


Biblioteca ofera o importanta colectie de carti, periodice, casete video, baze de date pe CD-Rom, precum si acces gratuit la Internet.

              PRESA DESPRE PRESA

 

DEADLINE
line

24/02/2012 CEE Trust Call for applications
27/02/2012 Knight International Journalism Award
29/02/2012 Journalism Fellowship on Poverty
29/02/2012 Photo Contest on Health Issues
29/02/2012 Panoramic Photo Contest
01/03/2012 Photo Contest
01/03/2012 MIT Journalism Fellowships
02/03/2012 International Women's Media Foundation Award
04/03/2012 Political Reporting Course offered by Reuters
05/03/2012 Bursa pentru Excelenta in Jurnalism
17/03/2012 The Knight News Challenge
31/03/2012 YouTube Video Contest
01/04/2012 Balkan beyond Borders Short Film Festival

04/10/2012 Data Journalism Awards

 
EVENIMENTE line


   NETIQUETTE

   

  Euro Topics 
  line

   

    

   

  MEDIA INDEX
  line


  Media Index este primul portal care ofera informatii despre structurile de proprietate ale companiilor de media si interesele economice al proprietarilor, dar si despre jurnalisti. Acestia din urma au posibilitatea de a se inregistra intr-o baza de date care are rolul de a facilita schimburile profesionale interne si internationale si de a stimula cooperarea intre profesionistii de media.

    

   

  PARTENERI
  line

      

   

  SPONSORI 
  line