Cauta in site        
cji menu

Programe curente


Concursul Calea spre Bruxelles si-a desemnat castigatorii

2012-02-11

Câștigătorii concursului Calea spre Bruxelles, organizat de HotNews.ro și Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) sunt Ioan-Olivian Băzăvan (Ploiesti), Viorel Petrov (Mangalia), Vasile Răuță (oras Nehoiu, jud Buzau) și Ana-Irina Zamfor (Oradea). Ei vor face o vizitla la Parlamentul European de la Bruxelles, in perioada 19 -22 februarie, a.c.

Concursul, organizat ca parte a proiectului Parlamentor.ro, a atras 250 de participanți și a constat în completarea unor teste de cunoștințe și participarea la întâlniri online sau offline pe teme legate de politicile europene.
Olivian Băzăvan, specialist în relații, internaționale, comunicare și studii europene, pregăteste în prezent un masterat în Relatii internaționale la Aalborg, în Danemarca. Olivian crede în implicarea tinerilor în tematica de interes european. Hobby-ul lui este dansul de societate.
Viorel Petrov este absolvent de drept al Universității Spiru Haret din Constanța – Facultatea de Drept și Administrație publică. În timpul liber îi place să joace sah și să pescuiască.
Vasile Rauta este absolvent al Facultății de Silvicultura din Brasov și lucrează la un ocol silvic din județul Buzău. În timpul liber îi place să se ocupe de agricultură.
Ana Zamfor, absolventă a Universității din Oradea, este specializată în Relații internaționale și studii europene. Ana are un masterat în Managementul securității europene, obținut în cadrul aceleiași universițăti. Hobby-ul ei este chitara.

 HotNews.ro și Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) au derulat proiectul Parlamentor.ro, în perioada martie 2011 – februarie 2012, cu scopul de a implica publicul românesc în dezbaterile pe teme economice de la Parlamentul European (PE), conectându-l astfel la agenda economică a PE. Destinat în egală măsură utilizatorilor de internet din țară, precum și comunităților românești din străinătate, Parlamentor.ro și-a propus să devină o platformă pentru dezbateri relevante pe teme de maximă actualitate la Parlamentul European, în special din domeniul economic și social, dând astfel cetățenilor ocazia de a interacționa direct cu aleșii care îi reprezintă la Bruxelles și Strasbourg.

Programul - derulat in perioada martie 2011 - februarie 2012 - este co-finantat de Parlamentul European.BACK TO TOP
 

 
 
 
DIVERSITATE
line

Urmariti-ne si pe Facebook

BIBLIOTECA CJI
line


Biblioteca ofera o importanta colectie de carti, periodice, casete video, baze de date pe CD-Rom, precum si acces gratuit la Internet.

              PRESA DESPRE PRESA

 

DEADLINE
line

24/02/2012 CEE Trust Call for applications
27/02/2012 Knight International Journalism Award
29/02/2012 Journalism Fellowship on Poverty
29/02/2012 Photo Contest on Health Issues
29/02/2012 Panoramic Photo Contest
01/03/2012 Photo Contest
01/03/2012 MIT Journalism Fellowships
02/03/2012 International Women's Media Foundation Award
04/03/2012 Political Reporting Course offered by Reuters
05/03/2012 Bursa pentru Excelenta in Jurnalism
17/03/2012 The Knight News Challenge
31/03/2012 YouTube Video Contest
01/04/2012 Balkan beyond Borders Short Film Festival

04/10/2012 Data Journalism Awards

 
EVENIMENTE line


   NETIQUETTE

   

  Euro Topics 
  line

   

    

   

  MEDIA INDEX
  line


  Media Index este primul portal care ofera informatii despre structurile de proprietate ale companiilor de media si interesele economice al proprietarilor, dar si despre jurnalisti. Acestia din urma au posibilitatea de a se inregistra intr-o baza de date care are rolul de a facilita schimburile profesionale interne si internationale si de a stimula cooperarea intre profesionistii de media.

    

   

  PARTENERI
  line

      

   

  SPONSORI 
  line