Cauta in site        
cji menu

ProgramePrograme curente

Programe CJI, curente - citeste toate articolele din categorie

Concursul Calea spre Bruxelles si-a desemnat castigatorii

2012-02-11

CâÈ™tigătorii concursului Calea spre Bruxelles, organizat de HotNews.ro È™i Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) sunt Ioan-Olivian Băzăvan (Ploiesti), Viorel Petrov (Mangalia), Vasile Răuță (oras Nehoiu, jud Buzau) È™i Ana-Irina Zamfor (Oradea). Ei vor face o vizitla la Parlamentul European de la Bruxelles, in perioada 19 -22 februarie, a.c.

[citeste tot]


Educatie civica prin jurnalism

- citeste toate articolele din categorie

Educatie civica prin jurnalism - Cursuri la Bucuresti

2009-02-23

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) selecteaza 25 de liceeni si 5 cadre didactice din Bucuresti pentru programul de pregatire jurnalistica Educatie civica prin jurnalism. Participantii vor fi initiati in tehnicile de baza ale jurnalismului si fotojurnalismului precum si in etica jurnalistica si vor fi asistati in pregatirea, realizarea si editarea propriilor materiale jurnalistice.

Pe baza rezultatelor obtinute (activitatea la cursuri, calitatea materialelor realizate) cinci elevi vor fi selectati pentru a participa la o scoala de vara de o saptamina, ce se va desfasura la Bucuresti, in perioada iulie – august a.c. Vor fi invitate sa participle la scoala de vara si cadrele didactice care au demonstrat cel mai puternic interes pentru presa scolara.

[citeste tot]


Programe incheiate

Programe CJI incheiate - citeste toate articolele din categorie

Presa si minoritatile in noile state membre ale Uniunii Europene

2010-05-26

 Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) si Media Diversity Institute (MDI), Londra, anunta conferinÈ›a internaÈ›ională  Presa È™i minoritățile în noile state membre ale Uniunii Europene (Media for Diversity in New EU Countries), care va avea loc la BucureÈ™ti în 29-30 mai 2010, in sala de conferinte Rotterdam a Hotelului Tulip Inn Bucharest City, str.  Nerva Traian, nr. 3A.  ConferinÈ›a va supune dezbaterii studiul Media4Diversity, realizat de MDI È™i susÈ›inut de Comisia Europeană, care a identificat iniÈ›iativele ce combat discriminarea È™i promovează diversitatea în treizeci de țări europene. Studiul cuprinde recomandări la nivel european pentru politicieni, profesioniÈ™ti de media È™i reprezentanÈ›i ai societății civile.

[citeste tot]BACK TO TOP
 

 
 
counter strike download
 
DIVERSITATE
line

Urmariti-ne si pe Facebook

BIBLIOTECA CJI
line


Biblioteca ofera o importanta colectie de carti, periodice, casete video, baze de date pe CD-Rom, precum si acces gratuit la Internet.

              PRESA DESPRE PRESA

 

DEADLINE
line

24/02/2012 CEE Trust Call for applications
27/02/2012 Knight International Journalism Award
29/02/2012 Journalism Fellowship on Poverty
29/02/2012 Photo Contest on Health Issues
29/02/2012 Panoramic Photo Contest
01/03/2012 Photo Contest
01/03/2012 MIT Journalism Fellowships
02/03/2012 International Women's Media Foundation Award
04/03/2012 Political Reporting Course offered by Reuters
05/03/2012 Bursa pentru Excelenta in Jurnalism
17/03/2012 The Knight News Challenge
31/03/2012 YouTube Video Contest
01/04/2012 Balkan beyond Borders Short Film Festival

04/10/2012 Data Journalism Awards

 
EVENIMENTE line


   NETIQUETTE

   

  Euro Topics 
  line

   

    

   

  MEDIA INDEX
  line


  Media Index este primul portal care ofera informatii despre structurile de proprietate ale companiilor de media si interesele economice al proprietarilor, dar si despre jurnalisti. Acestia din urma au posibilitatea de a se inregistra intr-o baza de date care are rolul de a facilita schimburile profesionale interne si internationale si de a stimula cooperarea intre profesionistii de media.

    

   

  PARTENERI
  line

      

   

  SPONSORI 
  line